Streekproducten uit Tolkamer, de Achterhoek

checkmark.png
Fruit vers van eigen land

checkmark.png
Ambachtelijke streekproducten

checkmark.png
Geteeld volgens 

Global-GAP-eisen

Bent u op zoek naar (h)eerlijke streekproducten in omgeving Liemers, de Achterhoek? Bij Fruitteeltbedrijf F. Van Schip in Tolkamer vindt u de meest verse appels en peren, zo van de fruitteelt in uw winkelmand! Wij telen verschillende rassen fruit op ons land, dit doen wij met de grootste zorg. Bovendien zijn wij een van de weinige hardfruittelers in de buurt. Waar mogen wij u vandaag weer blij mee maken?

Bekijk onze producten

De meest verse streekproducten nabij Liemers in de Achterhoek

Wanneer u als winkeleigenaar of marktkoopman of – vrouw op zoek bent naar verse streekproducten uit de Achterhoek, nabij Liemers, bent u bij ons aan het juiste adres. Al generaties lang telen wij Jonagold Decosta, Elstar, Delcorf en Goudreinette appels. Voor verse peren zit u bij ons tevens goed. Wat dacht u bijvoorbeeld van Doyenné du Comice, Triumphe du Vienne, Conference of Gieser Wildeman peren? U vindt al deze rassen bij ons in de boerderijwinkel. 

Fruit van de hoogste kwaliteit

Al ons fruit wordt geteeld volgens de strenge Global-GAP-eisen. Producten die u bij ons koopt voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van deze certificering. Onze werkzaamheden voeren wij uit met een oog voor duurzaamheid. Zo worden er roofmijten uitgezet voor de spint en roestmijt. Er zijn nestkasten geplaatst voor torenvalken en roofwantsen voor de perenbladvlo. Alle maatregelen die wij treffen proberen wij op de meest milieuvriendelijke wijze te doen. 

Plaats uw bestelling en geniet van verse producten

Uw streekproducten bestelt u eenvoudig bij Fruitteeltbedrijf F. Van Schip in Tolkamer, omgeving Liemers en Achterhoek. Bent u ondernemer of heeft u een eigen winkel aan huis? Zowel als grote of kleine onderneming bent u bij ons van harte welkom. Voor meer informatie belt u naar 0650538218 of vult u ons online contactformulier in.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze telerij, onze rassen of artikelen of aanbiedingen in onze winkel?

Neem contact op